Skip to main content Skip to search

Assortiment

Een lust voor het oog.

Planten brengen sfeer en kleur in huis. Bovendien zorgen zij voor een goed klimaat. Wist u dat veel groen in huis bijdraagt aan een goed zuurstofgehalte in de lucht?
Buiten brengen bomen en struiken hoogte en diepte in uw tuin. Op allerlei mogelijke manieren kan dat het hele jaar door. Wilfred de Waal Plantenexport wil dan ook dat klanten wat te kiezen hebben.
Daarom levert De Waal een heel breed assortiment kamer- en tuinplanten in alle soorten en maten. Van mini-exemplaren tot grote planten, van kleine bodembedekkers en rotsplanten tot complete bomen. Nauwkeurig afgestemd zoals klanten dat willen. En alles in een goede prijs-/kwaliteitsverhouding omringd door de beste service.

‘Wij leveren wat klanten willen.’

Wilfred de Waal: ‘Voor iedere tuin, voor ieder balkon, voor huiskamers, werkkamers of voor kantoren, wij leveren altijd de meest geschikte planten. Wil iemand schaduwplanten of exemplaren in de volle zon, water- of moerasplanten, luchtzuiverende planten, grote bomen, kleine bomen … Het is allemaal geen probleem. Wij bieden wat klanten willen.’

Trends
‘Daarnaast houden wij voortdurend de trends in de gaten. Komen er nieuwe soorten of kleuren op de markt, dan hebben wij die ook snel in huis.’

En wie even (nog) niet precies weet wat hij wil, krijgt met plezier het allerbeste advies.

U heeft een vraag, of wilt u advies?
De Waal denkt graag met u mee!