Skip to main content Skip to search

Werkwijze

Met kennis van zaken.

Wilfred de Waal Plantenexport betrekt zijn tuin- en kamerplanten via kwekers. Met kennis van zaken wordt daar een gevarieerd assortiment ingekocht dat vervolgens direct zijn weg vindt naar afleveradressen in Engeland en Duitsland.

Wilfred de Waal: ‘Wij kopen onze handel zelf in Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje en Denemarken. Zo weten wij precies wat wij kopen, waar het vandaan komt en kunnen wij onze klanten zeer snel voorzien van datgene wat zij wensen. Wij proberen in principe alles te regelen wat klanten willen.’’

‘Alles in een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.’

Iedere zondagmiddag vertrekken de Scania’s van Wilfred de Waal Plantenexport naar de eerste klanten. Wie als eerste in de route zit, krijgt vaak diezelfde middag al zijn bestelling geleverd. ‘Klanten kunnen overigens ook direct een keuze maken uit de planten die onze verkoper op dat moment bij zich heeft. Alles in een goede prijs- / kwaliteitsverhouding. En is er onverhoopt toch een probleem, dan lossen wij dat soepel op.’

Continu
De route van klant naar klant verloopt van maandag tot en met woensdag. Op donderdag keren de chauffeurs weer terug naar Genderen. Eenmaal thuis wordt de nieuwe handel opgehaald, een assortiment dat eerder – vaak telefonisch – besteld is.
Na het plaatsen van uw bestelling worden de vrachtwagens weer geladen en klaargemaakt voor vertrek. Zo gaat dat week in week uit, continu, zes dagen per week. Zaterdags heeft het bedrijf een day off.
Op de donderdag verzenden we nog de bestellingen naar Engeland en Duitsland.

Vragen? Weten wat wij voor u kunnen doen?
Neem gerust contact op!